Дополнительные факты Размер порции: 1 чайная ложка (4 г) Порций в упаковке: 85 Количество на порцию % Дневная стоимость* Калории 15 Калории из жиров 0 Всего жиров 0 г 0% Насыщенный жир 0 г 0% Транс-жиры 0 г холестерин 0 мг 0% натрий 7 мг 0% калий 22 мг 0% Всего углеводов 4 г 1% Диетическое волокно 0 г 0% Sugars 4 г белка 0 г Витамин А 0% Витамин С 2% кальций 0% Железо 0% * Проценты DV основаны на диете в 2000 калорий.USDA Organic Gluten Free Non GMO Kosher Certified Organic by: Organic Certifiers, Inc Product of Indonesia. Variety: Cocos Nucifera. Origin: Java, Indonesia. Palm Sugar can be used as a direct replacement for cane sugar. The tropical climate and mineral rich island solids of Indonesia produce the beautiful coconut flowers that become our Ojio (oh-hee-oh) Coconut Palm Sugar. Sweet nectar is collected from the flowers, heated into a thick buttery paste, then gently dried and finely ground into small crystals by hand. Coconut palm sugar has higher levels of trace minerals and vitamins than refined table sugar. Tasting Notes:Syrup | Brown Sugar | Date